Zeolit Forum
contact zeolit
0765781735 0732528828 0751778785
meniu mobil
Meniu

Zeolit Forum


           "Simtindu-ma tot mai rau in ultimul timp, am depistat, dupa ce am facut analizele corespunzatoare, ca sufar de infectie urinara si  de probleme cu glanda tiroida. Pe langa aceste probleme de sanatate, ma simteam tot mai slabita si mai obosita, prezentand si un sistem imunitar foarte slabit. Cu toate ca am urmat un tratament medicamentos, starea mea de sanatate nu se imbunatatea, ba dimpotriva, simptomele greu de suportat ale infectiei urinare imi afectau tot mai mult viata. Desi credeam ca nu o sa ma insanatosesc niciodata, am urmarit la televizor o emisiune despre produsul Zeolit Protect si m-am gandit ca poate fi o sansa de a-mi ameliora starea de sanatate, motiv pentru care am inceput sa urmez un tratament cu Zeolit Protect.

          Am fost surprinsa ca la doar doua saptamani de la urmarea tratamentului sa observ  rezultate bune. La doua luni dupa utilizarea produsului Zeolit Protect mi-am facut analizele si am dovada ca starea mea de sanatate se imbunatateste. Astfel, bacteria care a cauzat infectia urinara a fost eliminata, iar nivelul pH-ului a revenit la normal. De asemenea, am fost mult mai energica si am simtit cum imunitatea organismului meu devine mai puternica. Recomand tuturor produsul Zeolit Protect, datorita efectelor pozitive pe care le-a avut asupra sanatatii mele."

Viorica A. 51 de ani, Oradea        "Chinut de o infectie a prostatei, m-am decis sa merg la medic, pentru a afla ce pot face ca sa duc o viata normala, cat imi permite varsta, pentru ca simptomele infectiei de care sufeream deveneau din ce in ce mai insuportabile. Singura solutie pentru a ma insanatosi o reprezenta o interventie chirurgicalca. Dupa efectuarea operatiei, care s-a desfasurat fara complicatii, nu am reusit sa fac fata perioadei de recuperare, insa, dupa ce am vazut la televizor o emisiune despre produsul Zeolit Protect, la indemnul sotiei, m-am gandit sa imi comand acest produs, pentru a vedea daca ma simt mai bine.

        Dupa doua luni de la urmarea tratamentului cu Zeolit Protect, starea mea de sanatate se imbunatatise, iar dupa efectuarea analizelor, medicul a fost surprins sa vada cat de repede mi-am revenit. Dupa patru luni in care am folosit Zeolit Protect eram un alt om, iar analizele vorbeau de la sine. Am simtit ca intineresc, nu am reusit doar sa ma refac dupa operatia suferita, ci sa imi imbunatatesc starea de sanatate afectata de varsta. Ii sfatuiesc pe toti cei care tin la sanatatea lor sa foloseasca cu incredere Zeolit Protect" .

Dumitru P. 70 de ani, Bucuresti


         "Diagnosticata cu un nodul pedicular al uterului, care avea o dimensiune destul de mare, mi s-a spus ca singura salvare pentru a ma insanatosi o reprezinta extirparea uterului, pentru a preveni complicatiile pe care le putea produce acest nodul. Speriata de posibilitatea pe care o aveam, pentru a ma face bine, nu puteam sa vad in aceasta interventie chirurgicala o solutie. La recomandarea unei prietene, am folosit Zeolit Protect, in speranta ca poate reusesc sa evit extirparea completa a uterului.

          La o saptamana am vazut o imbunatatire si am continuat cu incredere tratamentul cu Zeolit Protect, deoarece era singura sansa pe care o aveam. Am mers saptamanal pentru a efectua controale medicale si am constatat ca nodulul de care sufeream si-a incetat dezvoltarea, astfel incat extirparea nu a mai fost necesara. Pentru mine Zeolit Protect a fost de un real folos si m-a ajutat sa imi continui viata normal, ca si cand nu as fi fost diagnosticata cu nodul pedicular. Dupa ce am incercat acest produs si am simtit pe propria piele efectele lui pozitive, ii sfatuiesc pe oameni sa il foloseasca cu incredere, pentru ca ii va ajuta sa se simta  mult mai bine. "

Anca C. 40 de ani, Constanta,

PROMOTIE
promotie bionatura
Zeolit
Dr. Luca Zeolit Silicic
Despre Zeolit